NP Nilsson har lagt en aggressiv framtidplan och förstärker nu sin organisation.

Hans Larsson blir ny Byggvaruhuschef i Ängelholm. Hans kommer har en gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från en roll som Sales and Marketing Director på Flowcrete.

Mikael Roesberg blir ny Produktionschef för NP Nilsson Produktion och Teknikcenter. Mikael har en lång erfanrenhet från produktionsarbete bl a från Peab PGS och kommer närmast från en roll som Kvalitets- och Miljöchef på Tylö.

NP Nilssons VD Fredrik Bergh kommenterar:

” Vi är väldigt glada att lyckats landa dessa två mycket starka nyförvärv som kommer bli nyckelpersoner i vår nya strategi. Hans är en rutinerad ledare och har ett enormt kontatnät bland byggare i Nordvästra Skåne. Vi har en stark tillväxt på vår enhet i Ängelholm och känner en enorm medvind. Med Hans i vårt team kommer vi stärka våra positioner ytterligare mot våra proffs”

NP Nilssons Produktion och Teknikcenter stoltserar med nya lokaler i år. Här produceras takstolar, väggelement, byggsatser, emballage och kompletta villor. Anläggningen ligger i Vistorp.

Fredrik fortsätter:

”Vi har valt att lägga till Teknikcenter i namnet på vår fina enhet i Vistorp. Genom att samla byggingenjörer och teknisk kompetens under ett tak och nära vår produktion så breddar vi vårt erbjudande till byggare och slutkunder. Försäljningen av prefabricerade lösningar ökar snabbt och vi kalkylerar med ett stort tryck på vår produktion kommande år. Därför är rekryteringen av Mikael Roesberg som produktionschef väldigt viktig. Mikaels kompetens kommer öka vår produktionskapacitet och säkerställa att vi ligger i framkant”

Rekryteringarna innebär följande övriga förändringar:

Niklas Bjärholm blir Platschef Teknikcenter och Kerry Blomqvist blir Operativ Chef NP Nilsson.

NP Nilsson Trävaru AB omsätter 350M SEK och har ca 110 anställda.
Företaget är familjeägt och firar i år 110 år. Huvudkontoret ligger i Grevie och verksamheten har 7 anläggningar.